GEVREK, insanın coğrafyamızda karnını doyurabildiği en ucuz yiyecek. Çaya, peynire muhteşem yakışan, bazen sabah kahvaltısın da bazen de akşam üstü, açlığı bastıran bu güzelim hamur işinin nasıl yapıldığını merak ediyorsanız, birkaç dakikanızı ayırıp seyredin. Ülkemizde bir günde neredeyse milyona yakın adet tüketilen ve hatta çevre ülkelerde de üretilen GEVREK (SİMİT).
Hediyesi KUMRU da beraber.
İyi seyirler.
GEVREK is the cheapest food that people can eat in our geography. If you are wondering how this beautiful pastry is made, which is perfect for tea and cheese, sometimes at breakfast and sometimes in the evening, that suppresses hunger, take a few minutes to watch. GEVREK (SİMİT), which is consumed almost a million pieces in a day in our country and even produced in neighboring countries.
Along with it's gift KUMRU.
Enjoy watching.
İzmir'in kendine has böreği BOYOZ'un nasıl yapıldığını merak ediyorsanız, size yüz yıla yakın zamandır var olan 50 yıldan fazla süredir BOYOZ yapan nostaljik bir kara fırından BOYOZ yapımı belgeselim. Yahudi toplumu ile İspanya'dan İzmir'e getirilmiş alışkanlık yaratan BOYOZ karşınızda..
If you're wondering how to make BOYOZ, the unique pastry of Izmir, I present to you a documentary made by a nostalgic black oven that has been making BOYOZ for more than 50 years, which has been around for nearly a century. BOYOZ, which has been brought to Izmir from Spain by Jewish community, is here.
Dansların içinde önemli bir yeri olan tangonun ülkemizdeki öncülerinden ve çok önemli bir yeri olan Necdet Koyutürk'ün yaşamını, eserlerinin yaratım süreçlerini esprili bir şekilde anlatan belgeselimi buyurun seyredin.
Yorumlayabilirsiniz.
Here is my documentary about Necdet Koyutürk who is one of the pioneers of tango and has an important place in his field in our country.
Watch his life story and the creation processes of his works in a humorous way.
You can comment.
Yerinde karın doyuran, yerinde ısıtan, yerinde aydınlatan bu bitki binlerce yıllık geçmişi ile insanlığa sağladığı yaraları görselleştirme çalışmamın bir kısmını sunuyorum.
İyi seyirler...
İyi seyirler...
A brief summary of my documentary "Fertile Olive" which I started by wondering about the place olives take in people's lives. I tried to explain benefits of olive which has an important place in our geography.
I present some of my work to visualize the thousands of years of history of this plant, which sometimes saturates, sometimes warms, and sometimes illuminates along with benefits it provides to humanity.
Enjoy watching.
eline yüreğine sağlık kardeşim...selamlar.
YanıtlaSilNuri Suderin GÜVEN
Her zaman güzelliklere imza atıyorsun sağolasın sevgilerle
YanıtlaSil